MPV Sewa Starex – Pengenalan

Salam semua dari Kereta Sewa Shah Alam. Hari ini, kitorang nak promote MPV Sewa Starex pula. Selalu je kitorang dapat call/sms/whatsapp dari pelanggan untuk mencari MPV Mewah Sewa seperti Hyundai Grand Starex Royale kitorang ni. Pelanggan yang nak Sewa Starex ni selalunya perlukan MPV sewa yang eksklusif, besar dan selesa. Dengan Hyundai Starex sewa kitorang, pelanggan boleh gunakan untuk balik kampung, pergi bercuti, menghadiri majlis atau untuk membawa VIP/VVIP.

MPV sewa starex
Call/sms/whatsapp 013-918 8282 sekarang!

Jadi, selain yang telah disebut di atas, apa lagi kelebihan Hyundai Starex ni? Best sangat ke MPV ni? hehehehe

Kemunculan Grand Starex keluaran Hyundai beberapa tahun lalu dilihat sebagai pesaing paling dekat kerana faktor saiz dan keselesaan yang begitu menyamai MPV mewah.

Menceritakan soal saiznya, Grand Starex Royale menyediakan empat baris tempat duduk yang memberikan keselesaan kepada 11 penumpang. Kelebihan yang menyaingi model-model lebih mahal. Kelebihan ruang dimanfaatkan dengan tempat duduk tengah yang boleh dilipat untuk dijadikan tempat rehat tangan dan berfungsi sebagai meja makan mini. Selain itu, MPV ini juga mempunyai ruang simpanan barang pelbagai saiz.

Kebolehan kawalan ketika memandu masuk dan keluar di ruang parkir pernah dipersoalkan. Namun kerisauan itu hilang sebaik sahaja saya memutarkan stereng roda lembut yang dibantu dengan penglihatan belakang melalui pengawasan kamera undur dan empat mata sensor pada bumper.

Kawalannya di luar tanggapan. Bahkan radius pusingan lebih kecil daripada sesetengan pacuan empat roda. Bukan sahaja untuk membelok, malah membuat pusingan U pun bukanlah masalah besar dengan jentera ini.

Enjin turbo diesel dengan ciri Variable Geometry Turbocharger (VGT) didakwa menghasilkan kuasa tork maksimum 392 Nm ketika kelajuan enjin mencecah 2,000 hingga 2,500 rpm.

Oh ye, walaupon Hyundai Grand Starex ni menggunakan enjin 2.5 TURBO, tapi sangat lah jimat minyak. Tambah2 pula harga diesel yang lebih murah, memang sangat jimat tanpa korbankan performance. MPV sewa Starex ni memang sangat pickup.

Jadi, pada sesiapa yang tengah mencari Hyundai Starex untuk disewa, atau pon MPV mewah lain untuk disewa seperti MPV sewa Vellfire, boleh la hubungi kitorang dengan secepat mungkin. Dengan harga yang tersangat2 berbaloi, MPV sewa Starex dari kitorang memang terbaik. Rugi kalau tak sewa. hehehehe

Kereta Sewa untuk semua.

Call/sms/whatsapp : 013-918 8282

Alamat Pejabat : B1-11, Vista Alam, Jalan Ikhtisas 14/1, 40000 Shah Alam.

MPV Sewa Hyundai Grand Starex Royale