MPV Sewa Vellfire

Salam kepada pelanggan2 Kereta Sewa Shah Alam yang budiman. Untuk post kali ni, kitorang nak memperkenalkan satu lagi MPV Sewa kitorang yang eksklusif, mantap dan sangat bergaya – MPV Sewa Vellfire. MPV Mewah sewa untuk disewa ini memang tak perlu untuk kitorang ulas lebih lanjut dah, semua orang tahu akan betapa mewahnya MPV Sewa Toyota Vellfire. hehehehe

 

MPV Sewa Vellfire
Nak sewa Vellfire? Call/sms/whatsapp 013-918 8282.

 

Bagi pelanggan yang memerlukan Toyota Vellfire untuk disewa, kitorang sedia membantu korang semua. Pelbagai jenis sebab yang diberikan oleh pelanggan untuk menyewa Vellfire ni. Ada yang ingin guna untuk balik kampung ramai2, ada yang ingin ke majlis2 rasmi dan Glam, ada yang nak buat untuk majlis Perkahwinan (Ala2 selebriti) dan ada juga yang sewa toyota vellfire untuk membawa tetamu VIP atau VVIP.

Apa sahaja kegunaannya, kitorang yakin dapat menolong pelanggan dengan memberikan servis dan keadaan luar dan dalam MPV yang terbaik.

 

Toyota vellfire sewa
Bagi yang tak pernah nampak tu, ni gambar side tepi. hehehe

OK, dah banyak sangat melalut ni. hehehe Sekarang, bagi yang tak kenal bagaimana rupa Toyota Vellfire kitorang, jom kitorang tepek sikit info.

Toyota Vellfire adalah sebuah model MPV yang sangat berjaya. Ketika diperkenalkan pada 2008, generasi pertama yang dikenali dengan kod ANH20 (bersama Alphard) cuma bertanding dengan Nissan Elgrand E52 (yang kecundang akhirnya).

Walaupun rekaan berbentuk kotak, namun dari sudut kemewahan dan keselesaan mengatasi rupabentuk menyebabkan MPV mewah Toyota Vellfire tetap mendapat perhatian dan sambutan ramai pengguna.

Untuk pengetahuan semua, Vellfire ada yang datang dengan 7-seater atau 8-seater. Dengan saiz MPV yang besar dan jumlah seater yang tak terlampau banyak, sesiapa yang naik pasti akan terasa selesa sangat2. hehehehe Tapi kalau ada pelanggan yang cari MPV mewah dengan lebih banyak seater, boleh try MPV Sewa Starex kitorang.

Senarai Harga :

  • 1 day – RM 600/day
  • 2-3 days – RM 550/day
  • 4-5 days – RM 500/day
  • 1 week – RM 450/day
  • 1 month – RM 9,500/mth

*Harga tidak termasuk GST, security deposit dan caj delivery/pickup.

Jadi, bagi yang mencari Toyota Vellfire untuk disewa, cepat2lah hubungi kitorang kat no dibawah ni. Insyaallah kitorang akan berikan servis terbaik.

Kereta Sewa untuk semua.

Call/sms/whatsapp : 013-918 8282

Alamat Pejabat : B1-11, Vista Alam, Jalan Ikhtisas 14/1, 40000 Shah Alam.

MPV Sewa Toyota Vellfire
Tagged on: