Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017
=========================

Allahu akbar..Allahu akbar..Allahu akba­r..Wa lillahil hamd

Di kesempatan ini kami di KLEZCAR ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya kepada semua pelangga­n-pelanggan yang dis­ayangi,
pelabur-pelabur yang dihormati dan semua yang terlibat sama ada
secara langsung dan tidak langsung.

Berhati-hati semasa memandu pulang ke kampung halaman.

Pelita indah lagi berseri,
Menjadi hiasan di Aidilfitri,
Ucapan dikirim peng­ganti diri,
Tanda ingatan tak layu di hati.

Dengan ini sekali lagi kami mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AI­DIL FITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Ikhlas dari,
KLEZCAR SEKSYEN 14 SHAH ALAM
...

View on Facebook

Mat Aril, Mat Paih and 1 other like this

View previous comments

Nurain AinSalam bos..kereta sewa dah xde ke

13 hours ago

1 Reply

Avatar

Comment on Facebook

Apa yang kita nampak???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nampak Black Spot kan, kat situ fokus lebih kan kan kan...

Padahal bahagian putih tu lebih luas dan besar. Ini perumpaan dimana kita hanya melihat pada 1 Keburukan dan mengabaikan 1000 Kebaikan yang orang tersebut telah buat.

Perumpaan lain seperti -Ve dan +Ve dimana kita lebih fokus pada perkara -Ve dan membantutkan perjalanan hidup kita contoh nak beli rumah takut tak dapat bayar, rumah buruk, tetapi sebenarnya yang +Ve lebih banyak kalu hendak difikirkan.

Jadi move on dan positifkan diri kita dan potensi diri kita no limit...

#JomBerAmal
#Akhir2Ramadhan
...

View on Facebook

Apa Maksud Rezeki Yang Berkat ?

"Sedikitnya cukup, banyaknya boleh diagih-agihkan. Manakala rezeki yang tidak berkat, sedikitnya tidak cukup, banyaknya tidak puas. Rezeki yang tidak berkat umpama meminum air laut, semakin diminum semakin haus...."
...

Salam semua,

Lagi 9 hari je lagi nak raya. Harap semua puasa penuh hendaknya. 🙂

Kepada sesiapa yang masih tengah mencari kereta sewa untuk balik kampung Hari Raya ini, boleh cepat-cepat hubungi kami di no bawah.

Minima sewaan satu minggu ye (kami pon nak beraya. hehehe 🙂 ) tapi harga yang ditawarkan memang berbaloi2.

Call/sms/whatsapp kami SEKARANG..

013-918 8282

keretasewashahalam.xvpcarrental.my
...

View on Facebook

Sall Talib, AF ZA and 2 others like this

Comment on Facebook

Kereta Sewa Shah Alam / Bukit Raja - Klezcar added 3 new photos.

» SAMPUL RAYA FREE «
Siapa nak sampul raya FREE?
Kami berbesar hati ingin menghadiahkan sampul ekskusif ini kepada sesiapa sahaja yang berminat.
Macam mana nak dapatkan sampul raya FREE ni?
Mudah sahaja. Jemput datang ambil FREE je di pejabat kitorang.
Siapa2 yang berminat, komen kat bawah "Saya nak sampul duit raya free".
Kitorang akan pm alamat pejabat kitorang.
Selamat berpuasa semua. 🙂
...

View on Facebook

Nini Selamat, Hafiz Mohamad and 5 others like this

View previous comments

Arnie TojenSaya nak sampul duit raya free Saya nak sampul duit raya free Saya nak sampul duit raya free Saya nk duit 100 sekali. Hihi

2 weeks ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Nini SelamatSaya nak juga

2 weeks ago   ·  1

1 Reply

Avatar

Nazie RulesSaya nak sampul duit raya free

2 weeks ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Comment on Facebook

Alhamdulillah pemasangan signboard kami di Vista Walk, Seksyen 14 berjalan dengan lancar.

Besar harapan kami dengan signboard ni. Sambil-sambil tu, kami nak kongsikan sedikit kepentingan signboard ni.

Antara kelebihan ada signboard ni, adalah :

1/ Supaya Pelanggan Nampak Sekiranya bisnes anda ada papan tanda bangunan, tak kiralah besar atau kecil, pelanggan atau bakal pelanggan akan lebih nampak bisnes anda. Tambahan pula, bila papan tanda bisnes anda ada rekaan yang unik dan atau rekaan yang lebih terserlah dari papan tanda peniaga lain, pelanggan akan lebih nampak dan fokus pandangan mereka akan terarah kepada kedai anda sahaja.

2/ Lebih Kenal Bisnes Anda Bila anda dengan jelasnya dah tulis nama kedai anda di papan tanda bangunan, pelanggan akan lebih kenal bisnes anda. Contohnya, di papan tanda perniagaan anda tertulis “Restoren Nasi Campur Kamilah”. Jadi, pelanggan dah tahu yang anda berniaga makanan berkonsepkan nasi campur. Pelanggan boleh nampak dengan jelas jenis perniagaan yang anda lakukan.

3/ Sebagai Landmark Perniagaan Apabila pelanggan nampak papan tanda bangunan anda, secara tak langsung mereka akan tahu lokasi kedai anda beroperasi. Contohnya kedai anda terletak di tepi jalan dan sentiasa dikunjungi oleh pelanggan tetap tak kira masa. Apabila bakal pelanggan melihat situasi ini, mereka akan cuba untuk mengingati nama kedai anda dan lokasi anda beroperasi supaya mudah untuk mereka datang pada masa akan datang.

4/ Mengatasi Pesaing Dengan adanya papan tanda bangunan, ia boleh digunakan sebagai salah satu cara untuk mengatasi pesaing anda. Kadang-kadang, pelanggan lebih sukakan keadaan kedai yang ceria berbanding kedai yang kelam dan suram. Cuba anda bayangkan, sekiranya anda meletakkan lampu kelip-kelip yang digunakan untuk musim perasaan di papan tanda bangunan, apa akan jadi pada bisnes anda?

5/ Gabungkan Online dan Offline Marketing Penggunaan papan tanda bangunan dalam bisnes adalah satu contoh pemasaran secara offline. Anda juga boleh gabungkan ia dengan cara online marketing seperti di Facebook atau Instagram. Bila pelanggan nampak papan tanda bangunan anda, percaya tak yang mereka akan search bisnes anda secara online untuk dapatkan info dan feedback orang ramai berkenaan bisnes anda? Jadi, anda boleh gabungkan kedua-dua cara pemasaran ini untuk berikan lebih banyak maklumat kepada bakal pelanggan anda.

6/ Menarik Perhatian Pelanggan Sekiranya anda ada papan tanda bangunan, ia akan menarik lebih ramai pelanggan baru ke kedai anda. Contohnya, nama papan tanda bangunan anda ialah “Kedai Busana Muslimah”. Jadi, ia akan menarik perhatian pelanggan anda yang sedang mencari pakaian yang berkonsepkan muslimah dan menutup aurat.

info dari azizanosman.com/kenapa-kedai-anda-mesti-ada-papan-tanda-bangunan/
...

View on Facebook

"Sesungguhnya Allah dan Malaikat-Nya berselawat kepada Nabi; wahai orang yang beriman, berselawatlah kamu kepadanya serta mohonkanlah kesejahteraan dengan sepenuh penghormatan. (al-Ahzab: 56)

Allahummasolli'ala sayyidinaMuhammad wa'ala alihi wasohbihi wasallim.

Salam Jumaat

Klezcar Shah Alam
Shah Alam Car Rental
013-918 8282

Office : Vista Alam Seksyen 14..berhadapan DEMC
...

View on Facebook