kereta sewa almera

Kereta Sewa Nissan Almera

KERETA SEWA ALMERA – TERBAIK

Salam semua dari Kereta Sewa Shah Alam. Post kali ni, kitorang nak kenalkan salah satu dari fleet yang ada sekarang, Nissan Almera. Kereta Sewa Almera ni merupakan kereta jenis sedan yang agak terkenal di Malaysia dengan design yang cantik, praktikal dan harga yang berpatutan.

 

kereta sewa almera
Berminat dengan kereta sewa sedan kitorang ni? Call / sms/ whatsapp 013-918 8282 sekarang!

 

Kereta sewa sedan ini merupakan penambahan baru ke dalam fleet kitorang yang semakin membesar dengan pelbagai jenis kereta untuk memenuhi kehendak pelanggan di sekitar Shah Alam, Setia Alam, Subang dan Klang.

Ok. Pada yang tak pernah kenal bentuk kereta sewa Almera ni, biar kitorang jelaskan lebih sikit pasal spesifikasi kereta sedan ni. Boleh rujuk kat bawah ni ye. hehehe

Nissan Almera dikuasakan dengan enjin HR15DE CVTC (Continuously Variable-valve Timing Control) 1.5 liter dan didatangkan dengan 5 pilihan warna: Bronze Gold, Sapphire Black, Twilight Grey, Tungsten Silver dan Brilliant White.

Almera dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan seperti beg udara hadapan, Anti-lock Braking System (ABS) dengan Electronic Brake-force Distribution (EBD) dan Brake Assist, dan juga Sistem Tempat Duduk Kanak-Kanak ISOFIX.

Almera juga dibina di atas platform versatil V yang menggunakan kerangka yang lebih ringan. Ia menggunakan sistem Continuously Variable-valve timing control (CVCT) dengan kecekapan bahan api 14.9 kilometer setiap liter bagi transmisi automatik dan manakala 15.9 kilometer setiap liter bagi transmisi manual.

p/s: Kereta sewa Almera ni cantik, sesuai sangat untuk pandu semasa bercuti.

Itu sedikit sebanyak berkenaan Kereta Sewa Nissan Almera kitorang. Menarik bukan? Kereta sewa sedan ni memang sangatla sesuai untuk dibawa bercuti bersama keluarga kecil, ke majlis2 atau pon untuk menggantikan kereta yang rosak di bengkel. Dengan bonet kereta yang besar, memang sesuai untuk membawa barang2 seperti bag dan lain2.

sewa kereta almera

car rental almera

kereta sewa nissan almera

car rental nissan almera

Jadi, tunggu apa lagi? Cepat hubungi kitorang untuk sewa kereta almera ni dan dapatkan servis yang terbaik. Kitorang tunggu call / sms / whatsapp korang semua di Kereta sewa Shah Alam.

Kereta Sewa untuk semua.

Call/sms/whatsapp : 013-918 8282

Alamat Pejabat : B1-11, Vista Alam, Jalan Ikhtisas 14/1, 40000 Shah Alam.