kereta sewa axia

Kereta Sewa Perodua Axia

Kereta Sewa Axia 2017

Salam semua peminat Kereta Sewa Shah Alam. Kereta sewa lain pula yang akan kitorang kenalkan untuk hari ni. Kereta kompak yang agak terkenal di Malaysia baru-baru ini, Perodua Axia 2017. Kereta sewa Axia kitorang yang baru je keluar dari kedai tahun ni, bersedia untuk berkhidmat kepada semua yang mencari kereta sewa kecil seperti kereta sewa viva, kereta sewa kelisa atau pon kereta sewa kancil.

 

kereta sewa axia
Untuk disewa. Hubungi kitorang di 013-918 8282 sekarang juga.

 

Apa yang menarik dan best untuk sewa kereta axia kitorang ni? Seperti yang semua tahu, saiz kereta ini yang kecil dan kompak sangat sesuai untuk kegunaan peribadi, bercuti bersama kawan2, atau untuk dibawa di sekitar pusat bandar yang sentiasa jam dan penuh kereta lain. Saiz yang kecil juga memudahkan kereta sewa Axia ni untuk parking, terutamanya di ruang2 parking yang sempit.

Selain dari tu, Kereta Sewa Perodua Axia ni memang sangat jimat minyak untuk pergi ke mana2. Walaupon saiz kereta yang kecil, tapi ruang bonet kereta cukup besar untuk memuatkan beg bagasi yang besar. Ok, itu semua dari pandangan kitorang. Apa kat kita lihat review dari orang lain pula. hehehehe

Berikut adalah penambahan, perubahan dan perbezaan luaran, dalaman serta spesifikasi Perodua Axia Baru (facelift) 2017.
1. Menggunakan enjin baru yang sama seperti Kereta sewa Bezza iaitu enjin 1.0 liter 1KR-VE yang dilengkapi dengan sistem VVT-i
2. Kuasa maksimum enjin meningkat 1 hp dan 1 Nm, menjadikan keseluruhannya 67 hp pada 6,000 rpm dan 91 Nm tork pada 4,400 rpm.
3. Penggunaan bahan api lebih baik – 22.5 km/l berbanding sebelum ini 21.6 km/l (transmisi manual)
4. Sistem kunci pintar
5. Panel meter rekaan baru
6. Butang penghidup enjin (push start-stop button) bagi varian Advance dan SE.
7. Gril hadapan serta bampar dengan reka bentuk baharu untuk semua varian
8. Pemegang pintu belakang baharu, 
9. Grafik fabrik kerusi baharu
10. Lampu projektor hadapan untuk semua varian. 
11. Axia Standard-G juga kini didatangkan dengan slot USB bagi memainkan fail audio.
12. Axia SE dan Advance pula, ia turut ditambah dengan sistem multimedia dengan ‘Smart Link’ (untuk android sahaja), pemegang pintu luar bersalut krom, roda aloi berbentuk spiral, serta meter kombinasi baharu dengan warna putih.

 

Sewa kereta Axia

 

Apa lagi yang perlu dikata? Memang rugi la pada sesiapa yang tak sewa kereta Axia kitorang ni. hehehe Pada yang berminat untuk menyewa atau sedang mencari kereta Axia untuk disewa, boleh cepat2 hubungi kitorang di nombor dibawah.

Kereta Sewa untuk semua.

Call/sms/whatsapp : 013-918 8282

Alamat Pejabat : B1-11, Vista Alam, Jalan Ikhtisas 14/1, 40000 Shah Alam.